LAMELPARKET

Lamelparket – Kiezen voor stijl en kwaliteit

Als u een vloer zoekt die precies past bij uw eigen stijl en uw persoonlijke budget, bent u bij Syro Parket aan het juiste adres. De lamelparket vloeren zijn namelijk te verkrijgen in alle soorten en maten: van eenvoudig tot chique, van klassiek tot eigentijds. Voor iedere smaak de juiste vloer. Maar niet alleen de ruime keuzemogelijkheid die Syro Parket biedt is uniek. Ook de prijs-kwaliteitverhouding van de verschillende vloeren is buitengewoon goed. De natuurlijke uitstraling en de kwaliteit van de diverse vloeren staan daarnaast garant voor optimaal woonplezier. Elke dag weer, welke vloer u ook kiest.

VRAAG OFFERTE AAN

DIVERS EN UITEENLOPEND

Diverse stijlen, uiteenlopende modellen, jarenlange ervaring en gevarieerde prijzen komen samen! De keus ligt nu bij u. Welke kwaliteitsvloer kiest u? Ligt uw voorkeur bij gelakt lamelparket met elegante uitstraling, gaat u voor een eigentijds design of heeft u meer interesse in speciaal geolied parket, waarbij het karakter van de houtsoort optimaal naar voren komt? Deze vloeren kunnen ook zwevend geplaatst worden. Een zwevend gelegde vloer ligt los op een tussen (onder-) vloer. Aan de zijkanten worden spanveren geplaatst of volledig kant verlijmd (mes en groef).

DIVERSE ONDERVLOEREN

U kunt er ook voor kiezen om deze lamelvloer vol te verlijmen op de bestaande zandcement, beton of Anhydriet dekvloer. Het voordeel hiervan is dat een verlijmde vloer stiller loopt en een duurdere uitstaling heeft. Welke beslissing u ook neemt, u zult versteld staan van het uiteindelijke resultaat. Stuk voor stuk zijn de vloeren degelijk, betaalbaar en van hoge kwaliteit. Deze kwaliteit vindt u terug in de uitstekende garantievoorwaarden die u bij de gekochte vloer krijgt geleverd.

Lamelparket

KENMERKEN VAN HOUT

Hout is een natuurproduct dat leeft en werkt. Door verandering van temperatuur en relatieve luchtvochtigheid, hebben hun uitwerking op de vloer. Om deze werking te weerstaan, worden de drie lagen waaruit lamelparket is opgebouwd, contra op elkaar verlijmd. Het resultaat is, dat de lengte- en breedtewerking van de vloer elkaar compenseren. U geniet hierdoor tot in lengte van dagen van een schitterende, stabiele parketvloer.

HARDHEDEN IN HOUT

De natuur bepaalt het uiterlijk en de hardheid van uw parketvloer. Deze verschilt per houtsoort en wordt niet bepaald door de afwerklaag op de vloer. Hoe hard de vloeren ook zijn, stuk voor stuk zijn ze in zekere mate gevoelig voor beschadiging door zware voorwerpen. In de collectie van Nature Line zijn uitsluitend hardere houtsoorten opgenomen.

AFWERKEN MET LAK EN OLIE

LAK

Wanneer een vloer wordt afgewerkt met lak, worden over de houten toplaag diverse lagen lak aangebracht. De lagen tezamen beschermen de houten toplaag en geven de vloer een enigszins glanzende uitstraling. Lak zorgt ervoor dat de vloer eenvoudig te onderhouden is en verbetert de sterkte van de vloer.

OLIE

De afwerking met olie, die de vloer een natuurlijke uitstraling geeft, wordt reeds tijdens het productieproces op de vloerdelen aangebracht. De olie trekt diep in de poriën van het hout, waardoor de vloer van binnenuit wordt beschermd. Een met olie afgewerkte vloer is eenvoudig op specifieke plekken bij te werken. Elke parketvloer wordt voorzien van een toplaag van circa 4 mm. U kunt uw vloer indien gewenst meerdere malen laten schuren. Door de geschuurde vloer vervolgens van een lak of olie te voorzien, ziet uw vloer er weer als nieuw uit.

Lamelparket
Lamelparket