VLOERRENOVATIE

Schade aan uw bestaande parketvloer is al erg genoeg. Lekkage door een lekkende pui of door uw vaatwasmachine. Gelukkig zijn er vele manieren om uw bestaande parketvloer te renoveren.

VRAAG OFFERTE AAN

SCHADE OFFERTE

Als u met Syro Parket een afspraak heeft gemaakt, zullen wij vrijblijvend langs komen om de schade te bekijken en u te vertellen over de mogelijkheden. Dan maken wij een schade offerte op die u nodig heeft voor de verzekering. Na akkoord van de verzekering maatschappij komen wij bij u thuis de vloer renoveren en de werkzaamheden uitvoeren die afgesproken zijn.

Ook voor plaatselijke reparaties of een gedeelte nieuwe parketvloer, als aansluiting op de huidige parketvloer, behoort tot onze werkzaamheden.

WANNEER U UW WONING INGRIJPEND GAAT WIJZIGEN DOOR EEN UITBOUW?

De meeste parketvloeren kunnen wij weer voor u renoveren. Syro Parket kan dan het ontbrekende deel van de vloer aanhelen. Als het nieuwe gedeelte is gelegd dan schuren wij het nieuwe en het bestaande gedeelte van de vloer op. Dit om de vloer weer tot een totaal plaatje te laten komen en het kleurverschil van de renovatie is dan nihil. Dan gaan we de vloer afwerken wat met de klant besproken is. Bij Syro Parket bent u op het juiste adres voor alles wat te maken heeft met vloerrenovatie.

Syro Parket adviseert u graag over de mogelijkheden.