Verouderd parket

Verouderd parket – Verouderd parket is absoluut tijdloos en passen in vrijwel iedere woning en interieur.

Warmte en gezelligheid in combinatie met een mooie akoestiek. Ideaal voor grote en kleine ruimtes, van woonkamer tot feestzaal. Door de afwerking met de juiste hard wax olie is de vloer bijzonder onderhoudsvriendelijk en krijgt naarmate de jaren vorderen steeds meer karakter en een warme uitstraling.

VRAAG OFFERTE AAN

VEROUDERD PARKET MET KARAKTER.

Verouderd parket is zeer geschikt om toegepast te worden in druk bezochte ruimtes zoals bedrijven, kantines, bars en feestzalen. Intensief voetverkeer in combinatie met het juiste onderhoud geeft de vloer steeds meer karakter.

Verouderd parket draagt nadrukkelijk bij aan het creëren van een monumentale sfeer in een interieur. Zij vormen een perfecte toepassing bij het restaureren van oude huizen en kastelen. Verouderd parket brengt warmte en gezelligheid in een nieuwe en oude woning.

PATRONEN EN AFWERKING.

Verouderd parket is in zeer veel legpatronen en kleurschakeringen te verkrijgen. U, als klant bepaalt de keuze. Van een stoere brede plank tot tapis visgraat of stroken, enkel of dubbel gerookt? Van naturel olie of een kleurolie? Alle soorten afwerkingen kunnen wij ter plaatse voor u aanbrengen tot het gewenste resultaat!

In combinatie met hoge witte MDF plinten is uw vloer een totaalplaatje!

verouderd parket eiken
verouderd parket visgraat