Traditionele vloeren

Traditioneel parket – Kiezen voor stijl en kwaliteit

Het is niet verwonderlijk dat steeds meer mensen kiezen voor tapis parket. De warme gloed van een houten vloer verovert het hart en alle praktische voordelen het verstand. Voor ieder huis en elke smaak is er wel een variatie die past. Wanneer u hoge eisen stelt aan stijl en kwaliteit is er echter maar een keus: traditioneel parket.

VRAAG OFFERTE AAN

UITSTRALING EN GEBRUIKERSGEMAK

Zowel in uitstraling als in gebruiksgemak is dit massief houten parket superieur. Bovendien bied tapis parket een aantal unieke mogelijkheden! Visgraat, Hongaarse punt, Stroken en Bourgogne vloeren. In combinaties van verschillende houtsoorten en daarbij talloze fraaie afwerkingen. Traditioneel parket wordt gelegd op een 12 mm ondervloer van spaanplaat waarna het parket wordt verlijmd en vernageld. Daarna wordt uw vloer geschuurd, gevoegd en afgewerkt met een afwerklaag naar keuze (lak, kleurolie of olie). Traditionele vloeren zijn vaste vloeren en kunnen altijd strak worden geplaatst tegen uw bestaande plinten.

TRADITIONEEL PARKET HEEFT KARAKTER

Diverse stijlen, uiteenlopende modellen, jarenlange ervaring en gevarieerde prijzen komen samen in het unieke Nature Line concept. De keus ligt nu bij u. Welke kwaliteitsvloer kiest u? Ligt uw voorkeur bij gelakt lamelparket met elegante uitstraling, gaat u voor een eigentijds design of heeft u meer interesse in speciaal geolied parket, waarbij het karakter van de houtsoort optimaal naar voren komt? Welke beslissing u ook neemt, u zult versteld staan van het uiteindelijke resultaat. Stuk voor stuk zijn de vloeren degelijk, eenvoudig te leggen, betaalbaar en van hoge kwaliteit. Deze kwaliteit vindt u terug in de uitstekende garantievoorwaarden die u bij de gekochte vloer krijgt geleverd.