MULTIPLANK VLOER

Deze vloeren kunnen worden geleverd met of zonder een V-groef.
Wilt u een robuuste vloer dan kunt u kiezen voor een vloer met noesten.
Of wat te denken van een gerookte planken vloer afgewerkt met een witte olie.
Bent u meer een liefhebber van een multiplank vloer zonder noesten, dan zijn deze ook te verkrijgen bij Syro Parket.

VRAAG OFFERTE AAN

MOGELIJKHEDEN MULTIPLANK VLOER

Een multiplank vloer is een vloer die een minimale werking heeft wat komt door de Berken multiplex onderlaag, daarop is een toplaag van 4 mm eiken verlijmd. Tevens is een multiplank vloer een geschikte vloer om die te plaatsen op vloerverwarming, ook als u een woning heeft met hoofd vloerverwarming, dan kunnen wij deze vloeren met gemak bij u thuis plaatsen.
Ook voor in appartementen met een geschikte 10DB ondervloer zijn dit de perfecte vloeren.

Deze vloeren kunnen ook zwevend geplaatst worden. Een zwevend gelegde vloer ligt los op een tussen (onder-) vloer. Aan de zijkanten worden spanveren geplaatst of volledig kant verlijmd (mes en groef).

U kunt er ook voor kiezen om deze multi plank vloer vol te verlijmen op de bestaande zand-cement, beton of Anhydriet dekvloer. Het voordeel hiervan is dat een verlijmde vloer stiller loopt en een duurdere uitstraling heeft.

Met deze vloeren kunt u uit zoveel verschillende afwerkingen kiezen en kleuren. Mooie witte hoge MDF plinten of massieve eiken plinten maken de vloer tot een totaalplaatje! Kortom, een multi plank vloer is de ideale vloer waar makkelijk op geleefd kan worden en u zult merken dat deze vloeren in gebruik alleen maar meer uitstraling krijgen!

Multipank vloer
Multipank vloer