Laminaat

Laminaatvloer – Laminaat bestaat uit geperst plaatmateriaal

De bovenkant is een slijtvaste kunststoflaag, aan de onderzijde voorzien van een beschermende derde laag, die bij de betere soorten van het zelfde materiaal is gemaakt als de toplaag. In de toplaag is een print opgenomen die een onbeperkt aantal uitvoeringen mogelijk maakt, bijvoorbeeld hout, steen,- en fantasie design.

VRAAG OFFERTE AAN

DROOMT U VAN EEN PRACHTIGE VLOER?

U droomt van een prachtige laminaat vloer welke eenvoudig zelf te plaatsen is, en waarvan alle panelen met veel gemak in elkaar geklikt kunnen worden. Dankzij het originele en ongeëvenaarde gepatenteerde klik-systeem, legt Syro Parket voor u het perfecte laminaat waar jong en oud gegarandeerd jarenlang plezier van zullen hebben. Zelfs wanneer u ooit beslist om te verhuizen, is het laminaat eenvoudig demonteer- en herplaatsbaar. Syro Parket adviseert u graag op verschillende ondervloeren welke geschikt zijn voor uw type woning.

NAADLOZE VLOER

De goede kenmerken van het laminaat wat Syro Parket levert, is dat deze naadloos in elkaar klikt waardoor vuil en stof geen kans krijgen om zich ertussen te nestelen. Dit maakt het laminaat onderhoudsvriendelijke en uitermate geschikt voor mensen met allergieën. En tenslotte hoeft niet te vrezen dat u de vloer uit elkaar loopt.

Laminaat vloer
Laminaat naadloos