PARKET SCHUREN

Syro Parket uit Den Haag neemt graag uw verouderde vloer onder handen. Als uw bestaande parketvloer er niet meer mooi uitziet door diepe krassen of slijtage door dagelijkse gebruik brengen wij uw vloer weer geheel tot leven. Doe snel een aanvraag bij Syro Parket voor een offerte.

VRAAG OFFERTE AAN

PARKET SCHUREN

Dit doen we door de parketvloer een aantal keer “stofvrij” te schuren. Er wordt gestart met korrel 40 om alle olie of laklagen weg te schuren, daarna korrel 80 en als laatste schuurbeurt wordt korrel 120 gebruikt. Daarna polijsten we de vloer en kan er gestart worden met de afwerking van de vloer zoals er besproken is met de klant.

parket schuren

AFWERKING LAK OF OLIE

Als u kiest voor een olie vloer dan is één laag voldoende. Uw vloer is dan weer optimaal beschermt tegen vocht en vuil. U kunt ook kiezen voor een lakbehandeling. Dan worden er 3 laklagen aangebracht en komt de natuurlijke uitstraling weer terug.

Ook zullen wij u adviseren hoe u de vloer het beste kunt onderhouden de komende jaren!

VLOER SOORTEN DIE SYRO PARKET SCHUURT

Syro Parket heeft ervaring met het schuren van de volgende vloersoorten: traditionele vloer, multiplank vloer, lamel parket, massieve plankenvloer, grenen vloerdelen. Syro Parket bied u de volgende opties: afwerken met lak, ultra matte lak, naturel olie of een kleurolie.

Zit er een v-groef in uw bestaande vloer? Ook die kunnen wij tijdens de werkzaamheden uitfrezen zodat uw v-groef er weer als nieuw uit ziet!

Ziet uw oude afwerking van de vloer er niet meer zo mooi uit? Ook dit kunt u laten vernieuwen door Syro Parket. Syro Parket zal dit ook meenemen als u een afspraak maakt via het offerte formulier.